One thought on “Den lidt længere version

 • 26/01/2016 at 21:22
  Permalink

  jeg ønsker den lille stat med det store hjerte.

  Vores nye samfund skal bygges på fire søjler.

  Første søjle. penge skal skabes i staten uden gæld. og fordeles fire gange om året, til alle borgere i samfundet. når penge skabes som gæld så er vi alle i slaveri overfor, vores gæld, penge skabt uden gæld sætter os fri, fra gæld slaveriet

  Anden søjle, Demokratiet skal være direkte, så et flertal af befolkningen kan, forkaste, de love som folketinget laver, og befolkningen kan, rejse foreslag til nye love, som der skal vedtages. systemet vi har idag er korrupt. og denne korruption fastholder pengene som gæld. derfor skal vi ha fremtidens samfund vaccineret fra at dette nogensinde kan ske igen. med direkte demokrati er denne form for korruption umuliggjort af en simpel årsag, det er umuligt at købe et helt folk. jeg ser helt folketinget opløst helt, og afløst af en folkevalgt administration og direkte demokrati kiker vi de fleste af de love som folketinget vedtager så er det rene bullshit love som vi kan undvære, det er papir folk der laver papir love til flere papir folk. som avler behov for flere papir folk.

  tredje sølje

  Ubetinget basis indkomst.skal skrives ind i grundloven så ingen politikere kan bestemme hvordan vi som frie lige borgere vælger og leve vores liv. finansieringen skal ske ved at gøre samfundet enkelt den nemmeste måde er via, en transaktionsafgift, som der kan laves, når vores gældfrie penge, er elektroniske, anonymt, så afsenderen altid betaler denne afgift, med et fradrag, naturligvis,. basis indkomsten skal være så høj så man kan leve af den men så lav så der stadigt er en naturlig motivation til at tjene sit eget brød. 50% af median indkomsten er et realistisk beløb som der vil eliminere alt fattigdom, i hele samfundet, “Frugten af en mands sved, er en mands ejendom.” derfor skal indkomst beskatningen være så lav som overhoved muligt om muligt helt væk.

  4 søjle staten må IKKE finansiere sin drift ved gældsætning, defensiv, finansiering af statens drift skal være forbudt i grundloven, og staten SKAL udbetale sit overskud i dividenden hvert år, så meget skat som muligt skal flyttes på grundskylden så vi alle har gevinst af hvis der er et område som der oplever større vækst end andre, jordværdien udtrykker især, værdien af de investeringer som samfundet har taget, i et område, derfor vil dette afspejles i spekulation i denne jordværdi og denne spekulation er en negativ gevinst som der vil skabe bobler i samfundsøkonomien der skal bremses med jordrenten./grundskylden

  Dette vil skabe en lille stat med et stort hjerte,, hvor demokratisk debat, vil præge samfundet, jeg ser gerne det direkte demokrati helt afløse et parlament i fremtiden, hvor vi så har direkte demokrati og en valgt administration af samfundet, der max kan side i en vis årrække. eventuelt max 4-5 år.

  i kan også skrive til mig direkte gammelfjols@gmail.com

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *